Naše pýcha a dominanta interiéru restaurace – velký otevřený gril s dřevěným uhlím z dubového dřeva. Díky jeho umístění můžete na vlastní oči se skleničkou vína v ruce sledovat, jak se pod rukama našich kuchařů mění kus masa ve skvěle propečený steak, jak se slávky pomalu otevírají v kontaktu s rozpáleným uhlím a jak se chobotnice chystá na váš stůl. Jídlo pak má díky grilu jedinečnou chuť a vůni.
Gril je v provozu každý den od 17:00 a o víkendu již od 11:30.
Kromě steaků ze stařeného masa, které si sami několik týdnů staříme ve speciálních lednicích, na grilu připravujeme i mořské plody, předkrmy a spoustu dalších věcí z našeho stálého menu.
Za výběrem a přípravou toho nejkvalitnějšího masa stojí už více než 8 let náš řezník Tomáš Mareš.
Grilované slávky na ohni, emulze z nakládaných citronů
464,-
Grilovaná chobotnice, celer, romanesco, bezová omáčka
668,-
Grilované farmářské kuře na smržích
438,-
Crepinettes ze stařeného masa
396,-
Hovězí vysoký roštěnec s kostí (stařený suchou metodou) - cena za 100g
359,-
Steak z hovězí svíčkové
648,-
Telecí french rack - cena za 100g
287,-
Pepřová/Béarnaise/Z uzeného morku/ Šalotková s červeným vínem /Domácí majonéza
89,-
Kachní prso na pomerančích s likérem Grand Marnier
515,-
Hranolky smažené v hovězím loji
99,-
máslová sezónní zelenina
99,-
Pyré z pečených brambor
99,-
Pečené grenaille
99,-
Grilovaná bageta s bylinkovým olejem
99,-