Naše pýcha a dominanta interiéru restaurace – velký otevřený gril s dřevěným uhlím z dubového dřeva. Díky jeho umístění můžete na vlastní oči se skleničkou vína v ruce sledovat, jak se pod rukama našich kuchařů mění kus masa ve skvěle propečený steak, jak se slávky pomalu otevírají v kontaktu s rozpáleným uhlím a jak se chobotnice chystá na váš stůl. Jídlo pak má díky grilu jedinečnou chuť a vůni.
Gril je v provozu každý den od 17:00 a o víkendu již od 11:30.
Kromě steaků ze stařeného masa, které si sami několik týdnů staříme ve speciálních lednicích, na grilu připravujeme i mořské plody, předkrmy a spoustu dalších věcí z našeho stálého menu.
Za výběrem a přípravou toho nejkvalitnějšího masa stojí už více než 8 let náš řezník Tomáš Mareš.
Grilované slávky na ohni, emulze z nakládaných citronů
473,-
Grilované slávky na ohni, kopr, armagnac
455,-
Grilovaná chobotnice, malá rajčátka, madeira vinaigrette, pálený lilek
669,-
Jehněčí kotletky, bylinkový crumble
639,-
Vepřová kotleta z přeštíka
385,-
Steak z hovězí svíčkové
659,-
Telecí french rack - cena za 100 g
289,-
Hovězí vysoký roštěnec s kostí (stařený suchou metodou) - cena za 100 g
365,-
Pepřová / Bearnaise / Périgord / Omáčka ze stařeného masa / Domácí majonéza / Sriracha majonéza
99,-
Kachní prso na pomerančích s likérem Grand Marnier
525,-
Hranolky smažené v hovězím loji
99,-
Pyré z pečených brambor
99,-
Pečené grenaille
99,-
Pikantní ředkvičky
99,-
Grilovaná bageta s bylinkovým olejem
99,-