Naše pýcha a dominanta interiéru restaurace – velký otevřený gril s dřevěným uhlím z dubového dřeva. Díky jeho umístění můžete na vlastní oči se skleničkou vína v ruce sledovat, jak se pod rukama našich kuchařů mění kus masa ve skvěle propečený steak, jak se slávky pomalu otevírají v kontaktu s rozpáleným uhlím a jak se chobotnice chystá na váš stůl. Jídlo pak má díky grilu jedinečnou chuť a vůni.
Gril je v provozu každý den od 17:00 a o víkendu již od 11:30.
Kromě steaků ze stařeného masa, které si sami několik týdnů staříme ve speciálních lednicích, na grilu připravujeme i mořské plody, předkrmy a spoustu dalších věcí z našeho stálého menu.
Za výběrem a přípravou toho nejkvalitnějšího masa stojí už více než 8 let náš řezník Tomáš Mareš.
Grilované slávky na ohni, fermentovaná fazolová pasta a jarní cibulka
444,-
Grilované slávky na ohni, emulze z nakládaných citronů
454,-
Jeseter, květák, lanýžové noky, kefír
657,-
Grilovaná chobotnice, chřest, vierge omáčka
648,-
Stařená vepřová krkovice - cena za 100g
142,-
Grilované jehněčí klobásky Merguez
315,-
Hovězí vysoký roštěnec s kostí (stařený suchou metodou) - cena za 100g
359,-
Steak z hovězí svíčkové
648,-
Pepřová/Perigord/Béarnaise/Domácí majonéza
75,-
Grilovaná hlíva královská, brambory, hráškový salátek, holandská pěna
357,-
Kachní prso na pomerančích s likérem Grand Marnier
495,-
Hovězí žebro grilované na ohni s bylinkami, smažená cibulka
465,-
Hranolky smažené v hovězím loji
97,-
Máslový hrášek s bylinkami
97,-
Pyré z pečených brambor
97,-
Pečené grenaille
97,-
Grilovaná bageta s bylinkovým olejem
97,-